Asier Sánchez campió en hoquei en cadira de rodes elèctrica
Asier Sánchez, a l'esquerra, va ser el jugador més destacat

El gavanenc Asier Sánchez s’ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el seu equip, el Dracs CEA, després de ser el millor de la fase de grups amb 4 equipsñ. La final es va disputar aquest cap de setmana al poliesportiu José Caballero d’Alcobendas (Madrid) entre els millors equips de la lliga.

Els quatre equips participants van ser l’Associació de Discapacitats Barberà del Vallés, el Llevant UD Masclets València, el Club Patí Alcobendas i els Dracs CEA.

Durant la jornada de dissabte, els equips catalans van guanyar els seus respectius partits. Dracs CEA va guanyar per 8 a 2 al Club Patí Alcobendas i per 7 a 2 al Levante Masclets, l’ADB Barberà també va guanyar els seus partits classificant-se d’aquesta manera els dos equips catalans per la gran final. Al derbi català de dissabte, el DRACS CEA va guanyar l’ADB per 12 a 7. A la final de diumenge, el partit va començar amb força igualtat entre els dos equips, el resultat al descans era de 5 a 3 favorable al DRACS. Durant la segona part, el DRACS CEA va anar augmentant la seva diferència al marcador fins arribar al 12 a 4 final, proclamant-se per primera vegada Campió d’Espanya, amb l’actuació estel·lar d’Asier Sánchez, autor de set punts per al conjunt català. El Club Patí Alcobendas va guanyar Levante Masclets al partit pel tercer i quart lloc del Campionat.