Asier Sánchez guanya la Copa Catalana
Asier Sánchez guanya la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb els Dracs

El gavanenc Asier Sánchez continua ampliant palmarès i, aquest cap de setmana, s’ha proclamat campió de la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb els Dracs CEA. La competició, que va tenir lloc al Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell es va disputar en el marc de la XV edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat.

El primer partit de la competició va finalitzar amb victòria del DRACS CEA davant el Comkedem per un resultat final de 9 a 2, el partit es va decidir a la primera part ja que el resultat al descans ja era favorable a l’equip vallesà per 8 a 1. Al segon partit, disputat a continuació, l’ADB Barbera va jugar contra el Comkedem en un partit que va guanyar per 9 a 1, el resultat al descans ja era favorable a l’equip de Barberà per 5 a 0. A la tarda es va disputar el partit final entre els dos guanyadors dels partits anteriors i on el DRACS va sortir molt fort i amb un parcial de 5 a 0 es va arribar al descans i que, durant la segona part, va anar augmentant la seva diferència fins el 10 a 3 final.

Cal destacar que Asier Sánchez va aconseguir, a més, el títol individual de millor jugador d’stick de mà.

El gavanenc va aconseguir a més el títol individual de millor jugador d’stick de mà

La competició va comptar també amb la participació del grup de ball esportiu Fipball de Sant Boi de Llobregat que va actuar durant tota la jornada de la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica d’aquests Jocs Catalans