Asier Sánchez guanya la Liga Nacional amb els DRACS CEA
Asier Sánchez guanya la Liga Nacional amb els DRACS CEA

El gavanenc Asier Sánchez segueix sumant triomfs. Aquest cap de setmana el jove esportista ha guanyat la 1a edició de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb els DRACS CEA, disputada al Poliesportiu Can Bassa de Granollers i, a més, ha estat reconegut com a màxim golejador de la competició.

El DRACS CEA van arrribar a la jornada final al capdavant de la classificació amb un total de 9 punts per davant del FDI Sanse HSRE i l’ADB Barberà amb 7 punts. En aquesta darrera jornada l’equip local va guanyar tots els partits disputats. El primer va ser el derbi català de la jornada davant l’ADB Barberà, guanyant amb claretat per 12 a 1, també va guanyar al Levante UD Masclets per 16 a 2 i, al darrer partit disputat, a la jornada de diumenge, va guanyar al FDI Sanse HSRE per 10 a 5, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Lliga.

El FDI Sanse HSRE ha finalitzat en segona posició després de guanyar l’ADB Barberà per 7 a 4 i, Levante UD Masclets ha finalitzat en quarta posició final. DRACS CEA tanca una gran temporada amb victòries a la Lliga Catalana, Copa Catalana i la Lliga Nacional d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.