Asier Sánchez millor esportista local
La nit va culminar amb una fotografia de grup de tots els guardonats

Ahir es va celebrar a Gavà la quarta nit de l’Esport, una iniciativa que vol reconèixer la feina i el darrers mèrits obtinguts pels clubs i esportistes de la ciutat i on el gran protagonista va ser el jove jugador d’hoquei en cadira de rodes elèctrica Asier Sánchez.

Asier Sánchez va dedicar el premi “a la meva família que sempre m’ha donat tot el seu suport quan marxo fora a jugar”.

El gavanenc Asier Sánchez ha obtingut el guardó a millor esportista local de l’any 2018 en la quarta Nit de l’Esport a Gavà. L’Asier ha estat el guanyador després d’haver-se proclamat campió de Catalunya i Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Els altres finalistes a aquest guardó van ser Elisabeth Álvarez, campiona de Mugendo en kickboxing i en light contact en el campionat Mugendo d’Itàlia 2017 i Patricía Llabrés per ser la única jugadora de voleibol de la ciutat que juga en la Lliga Iberdrola amb el Club Voleivol Logronyo i és component de la Selecció Espanyola.

L’alcaldessa Raquel Sánchez va definir Gavà com “una ciutat esportiva, ens agrada viure l’esport, veure l’esport i ens agrada fer-ho els tres-cents seixanta-cinc dies de l’any. Per això busquem una nit especial com aquesta per donar visibilitat als i les atletes, als entrenadors i entrenadores, als equips directius, a totes les entitats esportives, als Jocs Escolars que per primer cop incloem i volem homenatjar en aquesta Nit de l’Esport. Els esportistes, les esportistes sou l’ànima de la nostra ciutat i feu en gran manera que aquesta ciutat es mogui”.

El guardó a Asier Sánchez va ser el colofó d’una nit en la que es va reconèixer la feina i els mèrits obtinguts pels clubs i esportistes de Gavà durant aquest any o aquesta temporada esportiva.

La quarta Nit de l’Esport de Gavà va comptar també amb una actuació del grup “Feel, Share & Funk”, de l’escola de ball La Sala, i va culminar amb una fotografia de grup de tots els guardonats.