gent gran

Des del passat 12 de gener, l’Associació de la Gent Gran de Gavà compta amb una nova junta directiva, nomenada en assemblea extraordinària. El nou president de l’entitat és Tomás Godino, el vicepresident, Manuel Gómez, el secretari, Ramón Tomás i la tresorera Rosa Devesa. Els llocs de vocals estan ocupats ara per Dolores Alfonso, Antonio Fuentes, Margarita Roca i Juliana Macías.

Aquesta junta pren el relleu de l’anterior, presidida per José Luis Vallejo, a qui els nous càrrecs han agraït enormement, a ell i al seu equip, la feina feta per donar un servei als socis i simpatitzants d’aquesta entitat i, per extensió, a Gavà. En una nota de premsa, el nou equip directiu ha manifestat el seu propòsit de mantenir totes aquelles activitats que ha fet l’entitat als últims temps, amb gran satisfacció dels socis i sòcies. També s’ha compromès a ampliar l’oferta amb activitats noves que ajudin a la gent gran de Gavà a portar una vida més satisfactòria i de manera més integral, amb nous projectes que complementin els aspectes lúdic i cultural. Per fer tot això demanen el suport i acompanyament de totes les persones sòcies actuals i conviden a tothom que els vulgui acompanyar en aquesta nova etapa a què s’apropi a l’entitat, s’informi i els ajudi a fer un Gavà millor per a la gent gran. Aquest és un col·lectiu, diuen, que s’ha guanyat no només el respecte de tots i totes, sinó també el dret a tenir totes les atencions socials en el sentit més ampli.

Les vies de contacte amb l’Associació de la Gent Gran de Gavà continuen sent les mateixes: el telèfon 604 21 54 64 i el correu electrònic gentgrangava@gmail.com.