LAURA-REDONDO-310516

LAURA-REDONDO-310516Redondo en un dels seus llançaments, aquest diumenge, a La Bòbila

Bon ambient al II Critèrium de llançaments

Laura Redondo va ser l’atleta més destacada de la competició, tot i que no va aconseguir el seu objectiu d’assolir la mínima per anar a Rio

L’Estadi Municipal la Bòbila ha acollit, aquest diumenge, el II Critèrium de llançaments “Ciutat de de Gavà” organitzat pel Club Atletisme Gavà i que va comptar, entre d’altres, amb la participació de la Campiona d’Espanya de llançament de martell, la gavanenca Laura Redondo. L’objectiu de l’atleta del FC Barcelona era aconseguir els 71 metres per obtenir el passi per participar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, però no va poder ser. Redondo va fer 4 llançaments nuls, un de 63,34 metres i un altre de 64,67. Tot i això, les sensacions de l’atleta local van ser molt bones .“M’he trobat molt bé escalfant però a l’hora de competir les ganes m’han superat i estava tensa. Encara que en els darrers llançaments ho he fet més bé, hi havia un forat al cercle on posava el primer peu i he sortit fora. Tot i així estic contenta perquè veig que no estic malament. Per tant, si avui no ha pogut ser ho assoliré demà o un altre dia”.

 

El president del Club Atletisme Gavà, Bernat Peso, també ha lloat “la bona actuació” feta per Redondo precisant que “tot i que no ha pogut ser, ella ho té a dintre i ho traurà. Té ganes d’aconseguir la marca i tot i que nosaltres hauríem estat molt feliços que hagués assolit la fita aquí, estic convençut que ho farà”.

 

Durant les properes setmanes Redondo seguirà treballant per assolir aquesta mínima. L’1 de juny ho intentarà a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona i el dia 11 a Castelló.