podi-sansi-2016

El gavanenc Mohamed Zarhouni s’ha proclamat, aquest cap de setmana Campió de Catalunya en la distància dels cinc quilòmetres a La Sansi de Viladecans. La prova va aplegar uns 1.500 participants dels quals, 1.450, van completar el recorregut. Zarhouni va fer el millor temps amb un crono de 14’45’’ Mohamed ait Ben Aissa (La Sansi, 14’52’’) i Abderramin El Jaafari (CA La Sansi, 14’57’’) va ser segon i tercer respectivament. En noies, Miriam Ortiz (AAC, 17’17’’) va aconseguir un clar triomf sobre Meritxell Soler (17’33’’) i la també marroquina Hasna Bahom (FC Barcelona, 17’42’’). La quarta posició fou per la cubana Dayane Horta i la cinquena, per la boliviana Janeth Becerra.

Pel que fa a la prova de deu quilòmetres, els atletes estrangers van ser grans dominadors, amb victòries del letó Dmitrijs Serjogins (CA La sansi, 31’49’’) i de la polonesa Patrycja Wlodarczyk (La Sansi, 37’55’’). El primer, Serjogins, es va imposar per 35 segons d’avantatge sobre el marroquí Yousef Fateh i amb més d’un minut sobre el llegendari Martín Fiz. En la categoria femenina, la italiana Giula Rogdanza (SS Lazio Atlética Leggera, 39’01’’) i la catalana Montse Aranda (Bcteam, 41’06’’) van ser segona i tercera respectivament.

En el marc de la col·laboració entre el Parc de Collserola i el RACC es va realitzar, a més, una activitat conjunta de conscienciació amb treballadors RACC, com una acció de responsabilitat social i ambiental corporativa en el sentit dels objectius establerts en l’acord.