ariadna-esteve-atleta

ariadna-esteve-atleta

Esteve i Sánchez, a la pista d’atletisme de La Bòbila

Ariadna Esteve, jove promesa del Club Atletisme Gavà

L’atleta ha aconseguit diverses medalles aquesta temporada fruit de dos intensos anys d’entrenament

Si és veritat que l’esforç té la seva recompensa, l’Ariadna Esteve n’és un bon exemple. Aquesta jove gavanenca de 15 anys que milita en el Club Atletisme Gavà ha aconseguit aquesta temporada diverses medalles que l’acrediten com una de les promeses més importants d’aquest Club. Aquest premi arriba després de dos anys intensos d’entrenament cinc dies a la setmana, dues hores cada dia.


Esteve ha aconseguit una medalla de plata en llançament de disc al Campionat d’Espanya Cadet celebrat a Valladolid, i també dues medalles d’or al Campionat de Catalunya Cadet celebrat a Granollers, una en llançament de pes i l’altra en llançament de disc. Respecte a la seva participació a Valladolid, l’Ariadna recorda que “estava nerviosa perquè sabia que tenia possibilitats d’aconseguir alguna cosa important, però realment no m’esperava guanyar”.


L’entrenador de l’Ariadna, Óscar Sánchez, no dubta que aquesta jove gavanenca “és a nivell de Catalunya una de les millors atletes que he vist, quan surts fora de Catalunya és quan veus gent mes bona però si continua amb aquesta progressió pot arribar molt a dalt”. Sánchez també destaca que en aquest camí “tindrà molt a veure si ens respecten o no les lesions ja que té una mica mal l’esquena i ha patit moltes lesions musculars”.