atropellament
Encreuament del carrer Sant Lluís amb el carrer Colomeres, aquest matí poc després de l'atropellament

Aquest matí s’ha produït un atropellament al carrer Sant Lluís, a l’encreuament amb el carrer Colomeres, a la plaça de la Font Groga. Tal i com ens ha explicat el sergent Jordi Cartuchà de la Policia Municipal de Gavà, “a les 9 del matí hem començat a rebre diverses trucades informant d’un accident de trànsit al carrer Sant Lluís amb un possible atropellament d’una persona”.

Fins el lloc dels fets s’hi ha desplaçat tres unitats de la Policia Municipal amb cinc agents, i en arribar allà “ja hi havia una dotació dels Mossos d’Esquadra, que passaven per allà, i posteriorment han arribat tres ambulàncies del SEM, una d’elles medicalitzada i les altres dues ordinàries”. El que havia passat és que “una dona que estava passejant al seu gos estava creuant pel pas de vianants i un vehicle que feia un gir l’ha atropellat”.

Segons ens ha explicat Cartuchà, “les lesions que ha patit la dona són de caràcter greu amb pronòstic reservat, tot i que en principi no fan témer per la seva vida”. La víctima de l’atropellament ha estat traslladada a l’Hospital de Viladecans i “s’ha obert ja una investigació policial per esclarir els fets i per informar posteriorment al jutjat corresponent”.

La dona atropellada té 47 anys i és resident a Gavà. El gos que passejava la víctima no ha patit cap tipus de lesió i ha sortit il·lès de l’atropellament.