Augmenten les vendes de la Loteria de Nadal
Augmenten les vendes de la Loteria de Nadal

Les administracions de loteria de Gavà veuen com, des de fa setmanes, que les cues a la finestreta per comprar un número de Loteria de Nadal no s’acaben i és que, segons les previsions del gremi, “aquest any s’espera recuperar els nivells de vendes d’abans de la pandèmia, el que suposa un increment del 15% respecte al 2020”.

Per al sector, “aquest és el sorteig amb més participació de tot l’any, i suposa més de la meitat de les vendes de loteria nacional de l‘any. Es tracta d’una rifa que es viu com una tradició i on, a més dels qui solen jugar habitualment cada setmana, s’hi sumen els qui ho fan excepcionalment compartint número amb amics, familiars o companys de feina”.

Antonia Villarreal, de l’establiment el Elefante de la Suerte, a MercaGavà, explica que “aquest any el número més demanat, amb diferència, ha estat el 19921, data d’erupció del volcà de Cumbre Vieja, a La Palma i que “de fet, ja està esgotat arreu”. També diu que “es mantenen les preferències pels número acabats en 7, 5 i 9 o 69”. Villarreal també explica que “moltes persones demanen algun número personalitzat que la màquina pot expedir si queda lliurei que reben peticions d’arreu de l’estat de números que tenen a l’administració.

El Elefante de la Suerte ha repartit diferents premis de la Lotería Nacional, la Primitiva i l’Euromillón, al llarg d’aquests anys, i al 2009 van repartir un cinquè premi de la Grossa. Per a Villarreal “és una alegria molt gran poder donar la sort, i fer-ho per Nadal és quelcom que ens fa més il·lusió”.