Aula de Dansa celebra el 40 aniversari

L’Aula de Dansa de Gavà celebra, aquest 2018, els seus 40 anys de vida. Per commemorar l’efemèride l’escola ha preparat tot un seguit d’actes que arrencaran, aquest diumenge, amb una cercavila per diferents carrers de la ciutat. En aquest seguici, que partirà de les instal·lacions del centre a les 11.30 hores, hi participarà tot l’alumnat ballant al ritme del sorollosos Sonaquetomba. D’altra banda, durant tot el mes d’abril romandrà obert, a l’Espai Maragall, una exposició amb un històric fotogràfic d’atrezzo i vestuari d’aquestes 4 dècades de trajectòria. Finalment, el 3 de juny, s’oferirà la Mostra de Dansa amb tots els records coreogràfics i amb la participació d’alumnes i exalumnes. Per complementar aquestes propostes també s’ha obert un bagul dels records als perfils de l’escola a Facebook i a Instagram.

Inicis

L’Aula de Dansa va començar a funcionar al 1978 quan la reconeguda ballarina i coreògrafa Mudit Grau va decidir impulsar un projecte que, més enllà de treballar la dansa, va esdevenir també un espai on preparar l’alumnat per cursar la carrera de dansa. A més, el centre ha obtingut diferents reconeixements, dins i fora de Catalunya, que segons Grau, “resulta un motiu de gran satisfacció”.

Ella mateixa, quan fa balanç, precisa que “hem format i formem diferents generacions. Antics alumnes porten a l’escola, ara, els seus fills i filles i alguns d’ells han fet la de la dansa molt més que una afició, ja que, avui, a part de les companyies internacionals de gran prestigi”.

La filosofia de l’Aula de Dansa és “formar divertint” . En les seves aules s’imparteix estil clàssic, flamenc, dansa contemporània i hip hop.