Ausiàs March celebra els 50 anys del barri
El grup Cash Caravan actuarà dissabte.

Ausiàs March recupera la seva festa després de dos anys en blanc arran de les restriccions derivades de la pandèmia. Enguany, la celebració esdevé doblement especial perquè coincideix amb els 50 anys d’història del barri, una efemèride que la presidenta de l’associació de veïns, Luisa Vázquez qualifica de “molt important”.

Les activitats es faran aquest cap de setmana i arrencaran dissabte, 11 de desembre, a a les 11 del matí amb jocs per al petits que inclouran un parc d’inflables, gimcanes i pinta cares i, per tal que els adults també es diverteixen es muntarà un toro mecànic. A la tarda, a les 17 hores, hi haurà un berenar popular a base de xocolata desfeta i a les 18 hores, tindrem un dels plats forts del programa o amb el concert del grup Cash Caravan.

Diumenge, 12 de desembre, a partir de les 11 hores, s’ha preparat una exhibició de sevillanes a càrrec de la Asociación Cultural Andaluza. Mentrestant, integrants de la Casa de València de Gavà s’ocuparan de cuinar un paella per 150 persones. Es tracta, segons Vázquez, de l’activitat més esperada per part dels veïns i veïnes. La recepta es farà amb carn halal perquè també la puguin assaborir les ciutadans de religió musulmana que viuen a la zona. Els plats, que costen 5 euros per als socis i 6 euros per als no socis inclouen el pa, la beguda i les postres. La organització de les taules es farà seguint les recomanacions sanitàries, de manera que enlloc de la tradicional filera llarga es faran divisions per grups.

Luisa Vázquez assegura que “la gent té moltes ganes de trobar-sei espera que “la col·laboració dels veïns sigui total”.