Ausiàs March celebra festa

El barri d’Ausiàs March de Gavà celebra, aquest diumenge, la seva festa popular. Les activitats es concentraran al carrer de Pau i arrencarà a les 10.30 hores amb un esmorzar a base de xocolata desfeta amb melindros.

Durant tot el matí, els més petits en seran el protagonistes amb inflables, tallers de maquillatge i de polseres trenades, globus i molta música. També hi haurà l’oportunitat de gaudir de les actuacions d’alguns quadres de ball de la Casa de Andalucía de Gavà. Serà cap a les 12 del migdia.

A les 14 hores se servirà un dinar a base de paella. Des l’entitat han posat com a preu simbòlic del tiquet 3 euros que es pot recollir abans al local de la seu. La festa, on també hi col·labora, a més de l’Ajuntament, l’Esplai El Mamut i el Forn del Barri, culminarà amb una degustació de te de menta marroquí. Amb tot plegat el barri, segons precisa el president de l’Associació de veïns, Jesús Coso, “es vol mostrar que segueix ben viu i que la convivència de diferents cultures és molt cordial i enriquidora”. Coso recorda que “la data triada per fer aquesta celebració no és casual ja que es vol commemorar l’aniversari de la inauguració del local”. També insisteix a “convidar tothom perquè vingui a gaudir” tot demostrant que “el nostre barri segueix molt viu”.