Ausiàs March celebra la festa del barri

Ausiàs March celebra aquest cap de setmana la seva festa de barri. Les activitats començaran dissabte, a les 10.30 hores, amb un cercavila despertador a la que seguirà una gimcana i una guerra d’aigua que s’allargarà fins a l’hora de donar. A la tarda, a partir de les 17 hores es farà un berenar a base de xocolata desfeta i, a patir de les 18 hores donarà inici una mini disco i jocs gegants per al gaudi dels més petits.

Diumenge, 23 de juny, el programa donarà inici a les 12 hores amb l’exhibició dels Castellers de Gavà i , a les 14 hores, se servirà una paella popular. Els tiquets costen 5 euros, 4 per als socis, i inclouen el pa, la beguda i les postres. També donen dret a participar en el sorteig d’una la coca de Sant Pere del Forn del Barri, indret on justament es pot comprar el tiquet així com a la pròpia entitat veïnal.

Una de les novetats d’aquestes festes és el concert en directe d’un grup, concretament Cash Caravan, amb Juanjo Cobacho al capdavant, que actuaran el mateix diumenge, a partir de les 18.30 hores.

A les 21 hores es farà la típic sopar de “sobaquillo” i tot seguit es farà la resolució de les rifes dels premis cedits per diferents establiments del barri, com ara sopars, lots i talls de cabell a la perruqueria. La festa culminarà amb una discoteca mòbil per acabar de celebrar la revetlla de Sant Joan.

Des de l’entitat veïnal volen “convidar tota la ciutadania gaudir d’aquestes festes”, que segons precisen, organitzen “amb una gran il·lusió per poder divertir-nos i, a la vegada, contribuir a cohesionar el nostre barri”.