Ausiàs March va celebrar la tercera plantada al barri
Ausiàs March va celebrar la tercera plantada al barri

Els veïns i veïnes d’Ausiàs March es van mobilitzar, dissabte al matí, per celebrar una nova edició de la plantada de flors i arbustos al jardí de la plaça del Pare Poveda . es tracta de la tercera vegada que es fa aquesta activitat, que comptar amb el suport del servei de jardineria de Presec i que pretén, segons l’organització “donar vida i alegria al barri amb la implicació de les persones que hi viuen”.

L’alcaldessa Gemma Badia va participar de la iniciativa que va qualificar de “molt maca, perquè contribueix a fer que les persones que habiten aquí es facin seu aquest espai i vulguin veure’l bonic i cuidat”. Badia considera també que “la jornada, és fruit de la inquietud de l’associació de veïns, una entitat amb gran dinamisme i esperit de conscienciació i que gràcies a ella “es fomenten les relacions intergeneracionals, perquè hi col·laboren grans i petits, i es treballen valors molt importants, com poden ser el respecte per la natura, el civisme i la responsabilitat compartida per tal que les plantes arrelin i creixin sanes i fortes”.

La trobada va comptar amb una taula de manualitats on els infants van poder fer dibuixos, elaborar collarets o pintar-se la cara.

L’activitat al barri no s’atura i ara ja es troben immersos en els preparatius de la celebració de les festes que tindran lloc coincidint amb el cap de setmana de la revetlla de Sant Joan.