Els autors locals, protagonistes per Sant Jordi

Una trentena d’autors locals han aprofitant aquest Sant Jordi per estar al carrer, prendre contacte amb els lectors i lectores i signar els seus llibres en diferents punts de la ciutat. A l’inici de la jornada però, l’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va estar amb ells per saludar-los i compartir un esmorzar informal a la seu de la Unió de Cooperadors.

Badia, conversant amb els escriptors

Durant la recepció, Badia va destacar “l’aportació que tots ells fan a la cultura de la nostra ciutat el foment de la qual esdevé dels pilars de les polítiques municipals”. En aquest sentit l’alcaldessa va explicar que “en aquests esta moments l’Ajuntament treballa en un pla estratègic de cultura, el qual es troba en fase de diagnosi, i que pretén nodrir-se a partir de les aportacions de tota la ciutadania”.

Badia va precisar que, “per tal de començar a treballar es farà una jornada participativa, el proper 28 de maig a l’Espai Sant Jordi, que estarà oberta a tothomi va voler “convidar als escriptors presents a prendre-hi part”, perquè, sota el seu parer, “la seva visió, i experiència en la pròpia expressió artística pot resultar especialment valuosa per fer un bon projecte global” .

Noelia Terrón signant
Joan Albert de la Peña signant
Camil Bosch signant