Avinguda de les Bòbiles ja només és de sentit baixada

L’avinguda de les Bòbiles ja només és de baixada per la circulació viària entre el carrer de Santa Teresa i l’avinguda de Joan Carles I. Segons informa l’Ajuntament de Gavà, aquesta actuació es porta a terme “amb l’objectiu d’eliminar l’estacionament en doble filera en les hores d’entrada i sortida del col·legi Santo Ángel, millorant així la seguretat viària de l’entorn escolar i minimitzant les molèsties en les persones que resideixen a la zona”.

Per tant, el tram de l’avinguda de les Bòbiles entre el carrer de Santa Teresa i l’avinguda de Joan Carles I es converteix en una via de sentit únic. Paral·lelament s’ha creat un aparcament en bateria en aquest tram, costat Viladecans, que permet guanyar 29 places d’estacionament.

L’Ajuntament “recorda a les persones usuàries del centre educatiu que disposen de dos aparcaments dissuasius propers, l’adjacent a la Comissaria de la Policia Municipal i l’aparcament del carrer de Sant Lluís, que permeten accedir de manera ràpida, saludable i segura a l’escola”. El consistori “confia que aquestes mesures, consensuades amb el col·legi, comportin una millora per al centre i les famílies, per a l’entorn del barri i per al conjunt de la ciutat”.