Sèrie online de Spectacular Spectacular

Lolo i Charlie, com bona part de la població, estan confinats a casa i no poden obrir el bar on treballen, un com a cambrer i l’altre com a cuiner. Aquests dos personatges de l’obra “Lolando” creada per la companyia local Spectacular Spectacular protagonitzen una sèrie online que es podrà seguir a Instagram a raó de capítol per dia, a partir de dimecres 1 d’abril. Aproximadament a les 19h, tindrem una nova dosi diària d’una durada d’un parell de minuts al seu perfil. De moment, la sèrie consta de 16 capítols però els creadors i actors Jordi Castejón i Sergio Barnés no descarten allargar-la si així ho fa també el període de reclusió a casa.

A “BabySisters”, els protagonistes expliquen el seu dia a dia compartint espai, històries en les quals des de la companyia de teatre pensen que ens veurem reflectits. Una mini sitcom sorgida del confinament.

La Cia. Spectacular Spectacular va organitzar al mes de febrer, conjuntament amb Visual Group Films, la tercera edició del festival interactiu “Gavà Dates” i és responsable, a més de “Lolando”, de les obres “Bon Ápettit” i “Bababoom”.