Balla en família i participa al #BaixLlobregatChallenge!
El Baix Llobregat Challenge, consisteix en aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar la proposta i compartir-la a les xarxes socials.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat presenta el seu nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat, fet pel grup de música infantil Reggae per Xics.

Aprofitant el temps de confinament, es proposa a les famílies un repte Challenge per ballar la coreografia i compartir-la a les xarxes i al web challenge.turismebaixllobregat.com.

Si us agrada ballar, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat us proposa un divertit repte per fer en família aprofitant aquest temps de confinament i coincidint amb el llançament del nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat que ens mostra la diversitat d’atractius que ofereix la comarca, del delta fins a Montserrat, i que ha estat realitzat pel conegut grup musical Reggae per Xics – The Penguins.

El Baix Llobregat Challenge, consisteix en aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar la proposta i compartir-la a les xarxes socials.

Fins al 9 de maig les famílies poden participar i optar als 10 premis que es sortejaran de forma aleatòria entre totes elles: una cistella amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un kit de motxilla, estoig i tassa de la puput Punxetes, la mascota del Baix Llobregat, i un disc signat pel grup Reggae per Xics.

A més, amb tots els vídeos participants es realitzarà un vídeo amb diferents fragments de les coreografies de les famílies més marxoses del Baix Llobregat.

Baix Llobregat Challenge – Passos a seguir

Per participar, primer de tot, heu de veure el videoclip del Baix Llobregat per inspirar-vos.Desprès d’assajar en família, heu de gravar un vídeo ballant la vostra coreografia com a publicació a Instagram (no als stories) i en el text cal mencionar a @turismebaixllobregat,  posar els dos hashtags #BaixLlobregatChallenge i #ElBaixLlobregatDesDeCasa, i retar a dues persones a fer aquest repte mencionant-les en la publicació.

Per fer- més fàcil el procés podeu mirar un clip molt senzill d’exemple de coreografia. Aquest exemple de vídeo es pot veure al web i a les a xarxes socials del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Finalment, heu d’entrar al web challenge.elbaixllobregat.cat i emplenar el formulari de participació.