Doble podi per a Nahiel Domenech al campionat d’Espanya Urban Display
Nahiel ens mostra un moviment de la seva coreografia

El jove ballarí gavanenc, Nahiel Domenech Uya, de 12 anys, va tenir una brillant actuació al campionat d’Espanya Urban Display. Va quedar segon classificat en la categoria mini solista i primer en la categoria junior B amb un grup recentment creat i amb el qual competia per primera vegada. En aquest escenari va ballar locking, poping i jazz rock.

Nahiel es mostra molt satisfet per aquests bons resultats, fruit del treball i dedicació. “Va ser tot molt guai, Vaig gaudir molt ballant, vaig somriure molt”, explica feliç. El seu pare, Xavier Domenech, assegura que Nahiel “està tenint una gran progressió, està pujant molt gràcies a l’escola de Sant Adrià a la qual va des fa dos anys. El resultat d’enguany no l’esperàvem. Ha aconseguit un subcampionat de minisolista, una categoria en la qual primer es fa una preselecció entre tots els candidats, i es trien només 10 de tota Espanya per competir”, explica orgullós, i afegeix “a més es presentava amb un grup nou amb poca trajectòria i es va alçar amb el primer premi. Molt contents”.

Nahiel dedica moltes hores a la setmana per poder tenir un bon nivell. “Treballo la meva coreografia una hora a la setmana i la de grup unes tres hores. Ara tindrem un descans i al setembre retornarem ja que tenim una cita a la final del campionat d’Espanya que se celebrarà a Mallorca “.

Aquests bons resultats s’afegeixen al tercer lloc obtingut al 2018 a la final de la Dance World Cup en la categoria d’infants en què van participar 12.000 nenes i nenes de 47 països.

Abans ja havia mostrat les seves aptituds al programa Got Talent España amb el grup de ball No Limits.