El grup de l'Aula de Dansa que participarà a la final internacional de dansa a Itàlia
El grup de l'Aula de Dansa que participarà a la final internacional de dansa a Itàlia

El grup de Dansa Clàssica i Contemporània VI de l’Aula de Dansa, que alhora són ballarins del Jove Ballet del Llobregat, ha estat seleccionat per a participar a la Final del Concurs International de Dansa 2021 que se celebrarà els dies 11 i 12 de desembre a la ciutat italiana de Lucca. En aquesta competició prendran part ballarins i ballarines de països com Bèlgica, França, Israel, Italia, Paises Baixos, Luxemburg i Espanya.

El grup de Dansa Clàssica i Contemporània VI de l’Aula de Dansa ha estat seleccionat amb 4 coreografies. Dues d’aquestes coreografies, les grupals “Enredados” i “Game Of Survival” se’n van endur el 1er Premi per unanimitat del jurat a la final del Concurs Nacional de Dansa (CND).

D’altra banda els solos “Copycat” i “Soft Music” ballats per Gerard Jover i Oriol Jover, se’n van endur la màxima puntuació del concurs, així com el 1er Premi amb felicitació del jurat a la final nacional del CND. Gràcies a aquests reconeixements, van passar a la final de Lucca.

La fundadora i directora de l’Aula de Dansa, Mudit Grau, ha manifestat al Bruguers: “Estem contentes i orgulloses de corroborar que la feina que s’està fent a l’escola no para de donar els seus fruits, i que aquests fruits ens porten avui fronteres enllà. Vull destacar en aquesta ocasió la nostra professora Anna Portabales, que és la persona encarregada del treball d’aquest grup, així com de les coreografies que van a concurs”. 

Mudit Grau ha aprofitat per recordar que “a l’escola tenim un repte pedagògic d’alt nivell, i seguirem lluitant per millorar dia a dia, des de l’alumnat més petit fins a assolir aquestes fites de professionalització. Gavà és una ciutat amb importants esdeveniments, i nosaltres com escola de dansa, ens sentim orgulloses de poder formar-ne part”.