balsera-311014

balsera-311014Joaquim Balsera.

Joaquim Balsera deixa de ser regidor de l’Ajuntament

Fa una setmana també va presentar la renúncia com a president del Consell Comarcal del Baix Llobregat

A la sessió plenària celebrada aquest dijous es va comunicar la renúncia de Joaquim Balsera com a regidor. Balsera s’havia acomiadat com a alcalde de la ciutat el mes de febrer al·legant motius personals i professionals. El seu lloc com a regidor l’ocuparà Diego Caparrós Asuar. Tots els portaveus van destacar el paper de Balsera com a alcalde i membre de la Corporació Municipal.

 

La portaveu d’ICV-EUiA, Emma Blanco, ha lloat la seva “tasca de servei públic i compromís amb la ciutat” i el seu “tarannà dialogant i obert a treballar per sumar sensibilitats per construir projectes de progrés nous des de la pluralitat i el respecte”.

 

Des de CiU, Ramon Castellano, agraïa “els anys de dedicació de Balsera a Gavà, com a polític i com a tècnic” i n’ha lloat “els seus encerts en la gestió”.

 

El portaveu del PPC, Josep Llobet, també ha fet un reconeixement a la tasca pública de Balsera admetent que, “tot i que no sempre vam estar d’acord coincidíem en l’afany de treballar per millorar Gavà”.

 

L’Alcaldessa, Raquel Sánchez, també ha agraït “la dedicació de Balsera durant tots aquests anys a Gavà i la seva vocació de servei públic, que ha esdevingut clau per fer progressar la ciutat i millorar el benestar de la gent”.

 

El 14 de juny de 2003, Joaquim Balsera prometia el càrrec de regidor a l’Ajuntament. L’any 2005 va substituir Dídac Pestaña com a alcalde de Gavà i després va guanyar les eleccions de 2007 i 2011 com a cap de la llista socialista.

 

Dies abans de la renúncia com a regidor, Joaquim Balsera va presentar en el ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat la renúncia com a conseller comarcal i a la presidència de la institució, que exercia des de l’any 2011. En la seva intervenció, segons el comunicat que va fer públic l’entitat supramunicipal, Balsera va justificar la renúncia per motius “estrictament personals”.