candidat psc

candidat psc

Raquel Sánchez, portaveu del grup municipal

L’alcalde Balsera anunciava fa uns dies que no es presentarà a la reelecció per a les municipals 2015. Sens dubte, una decisió que ha estat meditada amb serenor i presa en un moment en el què, tot i el context que ens envolta, la ciutat fa un balanç positiu de la seva gestió al capdavant del govern municipal.
Després de 8 anys d’alcaldia, el Joaquim, i permeteu-me que en parli amb aquesta familiaritat, no ha deixat de lluitar per la seva ciutat i sabem que no ho deixarà de fer més enllà del 2015 perquè, per sobre de la figura institucional, hem conegut un apassionat de la política però sobre tot de la ciutat on va créixer i ha viscut sempre, Gavà.

Que l’exercici d’un càrrec públic en política no pot ser indefinit està clar, però decidir posar-ho en pràctica denota coherència, valentia, responsabilitat i convenciment de què el projecte socialista a la nostra ciutat és sòlid, il·lusionant i amb actius que han de ser un revulsiu per fer front a un entorn complex però que no deixa de ser esperençador.

Queda molt camí per fer, i durant aquest mandat, com va dir el mateix alcalde, seguirem avançant per combatre la crisi en tres grans línies: garantir la cohesió social assegurant la prestació dels serveis essencials, assentar el desenvolupament econòmic potenciant totes les opcions i espais productius, i modernitzar l’administració per respondre a les necessitats d’una manera cada cop més transparent, més eficient i més propera.