Bandera Ecoplayas per a la nostra platja
Bandera Ecoplayas per a la nostra platja

L’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient, ATEGRUS, ha tornat a distingir la platja de Gavà amb la Bandera Ecoplayas. El guardó és un reconeixement al manteniment i millora de les accions impulsades en la gestió sostenible de la platja de Gavà valorant aspectes com la preservació de l’entorn, el manteniment i neteja del litoral, l’accessibilitat, la mobilitat i la seguretat.

El lliurament de l’esmentada bandera va tenir lloc als salons de l’Hotel Playafels de Castelldefels del 6 al 8 d’abril en l’edició número 21 del Congrés Ecoplayas, organitzat per ATEGRUS, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un congrés que reuneix experts tècnics i responsables polítics de municipis litorals d’arreu d’Espanya, així com representants universitaris, empresarials i investigadors.

L’objectiu d’Ecoplayas 2022 és oferir una visió tècnica global de tots els aspectes relacionats amb el món de les platges. En paral·lel, diferents empreses del sector van mostrar els seus avenços tècnics en el tractament del litoral.