La donació de les mascaretes i el material sanitari s'ha fet a les portes del CAP 1 de Gavà
La donació de les mascaretes i el material s'ha fet a les portes del CAP 2 de Gavà

El gerent del Parc Comercial Barnasud, Francisco Lambea, i l’alcaldessa, Raquel Sánchez, han fet entrega aquest matí, al CAP Dr Bartomeu Fabrés, d’una donació de material per als dos Centres d’Atenció Primària de la ciutat. El centre comercial i la botiga Media Markt han unit forçes per donar 10.000 mascaretes i equipament auxiliar, en concret dos frigorífics i dos cafeteres, amb l’objectiu de millorar el dia a dia del personal sanitari del CAP 1 i del CAP 2.

L’actual situació causada per la Covid-19 ha incrementat les necessitats dels centres sanitaris. El material lliurat és una ajuda per a la cura dels pacients i de les persones que cada dia es troben en primera línia lluitant per evitar els contagis del virus i frenar els seus efectes.

La donació es fa pocs dies abans de complir-se un any del primer Decret d’Estat d’Alarma pel coronavirus. Des del primer moment, el personal sanitari és qui més exposat ha estat a contraure la malaltia.

El gerent del Parc Comercial Barnasud, Francisco Lambea, ha assenyalat que “Volíem una col·laboració i poder ajudar al sector sanitari, que com tothom sap, és un dels més afectats en aquests moments de pandèmia. Estan patint en primera persona les conseqüències tant de la malaltia com l’estrès que comporta el seu treball”. Lambea ha afegit que “amb la nostra aportació volem ajudar a desenvolupar millor aquesta tasca”.

L’alcaldessa s’ha mostrat “satisfeta i agraïda per la part que en toca com a ciutat per aquesta donació, un suport molt necessari en aquesta època de pandèmia que estem vivint i sobretot que ratifica i corrobora que han hagut molt gestos solidaris durant tot aquest temps per part de moltes empreses de la nostra ciutat”. L’alcaldessa ha afegit que “tot i que tenim més experiència, i els sanitaris tenen més material la veritat és que continuen sent necessaris i que qualsevol suport és benvingut. Per tant moltes gràcies i sobretot fer costat als nostres sanitaris que en els dos caps s’estan deixant la pell”.

En l’acte de lliurament de les mascaretes i el material han estat presents els director dels dos CAP de Gavà que també s’han mostrat molts agraïts. “Qualsevol cosa que ens aportin és important i els professionals mostrem la nostra gratitud per qualsevol reconeixement, que ja el tenim per part dels usuaris, però si prové del nostre entorn també és molt ben valorat” ha manifestat el director del CAP 1, Antonio Aranzana.