basquet-gava-190913

basquet-gava-190913Un dels moments del partit entre el CB Gavà i el Ramon Llull del passat cap de setmana.

El Bàsquet Gavà visita la pista del Terrassa

El conjunt que entrena Carles Company disputarà aquest enfrontament, corresponent ala segona jornada de lliga a la Copa Catalunya, dissabte a les 18 hores

El Sènior “A” Masculí del Club Bàsquet Gavà es desplaça, aquest cap de setmana, a la pista de l’Sfèric de Terrassa en el que serà el segon partit de lliga del grup 2 de la Copa Catalunya, després que en la primera jornada els blaugrana derrotessin amb claredat, a casa, al sempre temut Ramon Llull. Per aquest partit, el míster, Carles Company, encara haurà de prescindir dels serveis d’Hèctor Vila que segueix sancionat, mentre que Fran serà dubte fins el darrer moment, ja que pateixen les molèsties per culpa d’un fascitis plantar.

 

Sobre aquest adversari, tot i que en paraules del tècnic local, “no és dels més temibles, a priori, segur que ens ho posarà difícil perquè ells, a casa, són molt efectius. A més, juguen en una pista petita i això els fa especialment perillosos.”

 

Company precisa però que “l’equip està motivat, sobretot després del triomf del passat cap de setmana”, però afegeix que “cal ser prudents i no podem deixar-nos portar per l’eufòria. No ens podem confiar i hem de mantenir la concentració durant tot el matx”.