Bàsquet a l’Alba 2017

Aquest divendres arrenca una de les que ja comença a ser tradicional cita esportiva de l’estiu a la ciutat de Gavà: El torneig lúdic de tres contra tres que organitza el Club Bàsquet Gavà tots els divendres del mes de juliol a la zona esportiva de can Tintorer. Batejat com a “Bàsquet a l’alba” el club organitza un torneig on “la victòria no és pas el més important” i en el que pot participar tothom que ho desitgi. Només cal ser un aficionat al bàsquet, tenir més de catorze anys, reunir un grup d’amics disposats a formar equip i presentar-se en les pistes exteriors de la Zona Esportiva de can Tintorer a partir de les 20 hores. El torneig va néixer com una activitat d’estiu i bàsicament lúdica i cada any creixen no d’inscrits. El club destaca “la gran presència de públic que gaudeixen de l’espectacle esportiu a l’aire lliure, a la fresca de la nit i amb música d’ambient”.

Cooperació amb Etiòpia

Durant aquests dies, l’ONG ACCEDE, posarà servei de bar, on els assistents podran prendre un entrepà calent o fred i begudes fredes a bon preu. Els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al projecte de cooperació que aquesta entitat sense ànim de lucre porta terme a l’escola Adengur, a Woldiya, a Etiòpia per millorar les seves condicions i promocionar-hi la pràctica esportiva.

Les inscripcions, com l’any passat, són on-line per ordre temporal fins a un total de 32 equips de la categoria junior/sènior (2001 i anteriors), 16 de preinfantil a cadet (2002 a 2005) i 8 de minibàsquet (2006 i posteriors).