Bàsquet al Alba 2022

Aquest divendres i el següent segueix el torneig lúdic de tres contra tres que organitza el Club Bàsquet Gavà a la zona esportiva de can Tintorer. Batejat com a “Bàsquet a l’alba” el club organitza un torneig on “la victòria no és pas el més important i en el que pot participar tothom que ho desitgi. Només cal ser un aficionat al bàsquet i reunir un grup d’amics. Com els últims anys, la inscripció es farà on-line per ordre temporal en tres categories: Minibasket, Infantil/Cadet i Júnior/Sènior. Els partits es jugaran entre les 21 hores i la mitjanit.

El club destaca “la gran presència de públic que gaudeixen de l’espectacle esportiu a l’aire lliure, a la fresca de la nit i amb música d’ambient

L’ONG ACCEDE, posa servei de bar, on els assistents podran prendre un entrepà calent o fred i begudes fredes a bon preu. Els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al projecte de cooperació que aquesta entitat sense ànim de lucre porta terme a Etiòpia per millorar les seves condicions i promocionar-hi la pràctica esportiva.