escut-basquet-120913

escut-basquet-120913Escut del CB Gavà.

Carles Company “Estic seguríssim que tenim opcions”

El conjunt blaugrana, tot i trobar-se encallat en les derrotes, entrena fort per afrontar amb garanties el matx d’aquest dissabte contra l’Igualada

El Sènior ”A” Masculí del Club Bàsquet Gavà rep aquest dissabte la visita de l’Igualada, equip que segons ha explicat l’entrenador blaugrana, Carles Company, “compta amb una combinació equilibrada de veterania i joventut”. Pel que fa a individualitats el míster en destaca dos jugadors: “un pivot veterà que si està encertat ens portarà bastants problemes i el jove Èric Fernàndez que juga de 4 però esta fet-t’ho molt bé”.

 

La situació pel Gavà però no és fàcil, perquè recordem que arrosseguen 7 derrotes consecutives i això, forçosament, desmotiva. Tot i això, Company assegura que “l’equip està entrenant molt i molt bé”, i que “l’actitud de tots i cadascun dels jugadors és excel·lent”. En aquest sentit, recorda que “en el darrer quart del partit del passat de setmana, contra l’Andorra, vam tenir minuts brillants. Es tractaria doncs, de poder continuar oferint-los en el següents encontres i de seguir millorant aspectes defensius, així com millorar l‘encert a cistella en els tirs lliures”.

 

Company referma que “les sensacions són molt bones i amb l’actitud que estan tenint estic convençut que la victòria arribarà molt aviat”.

 

El partit contra l’Igualada es jugarà aquest dissabte, a les 18 hores, al pavelló de can Tintorer.