BAUHAUS Gavà obre al públic

BAUHAUS ha obert, avui, la superfície total de venda de les seves botigues a Barcelona al públic, tal com permet la Fase 2 de l’actual normativa del Govern per a la desescalada. segons informa la companyia en un comunicat  “els  centres a Gavà i a Zona Franca han implantat estrictes mesures de seguretat per a oferir tots els seus productes i serveis sempre garantint el benestar de clients i treballadors”.

D’aquesta manera, la companyia de bricolatge, reformes, decoració i jardí  torna a obrir les seves portes al complet a Barcelona “perquè els particulars puguin comprar tot el que necessiten per al condicionament de la seva llar, amb l’atenció personalitzada del seu equip humà”. També posa a disposició el servei Clic&Collect, amb el qual “es poden realitzar comandes a la seva botiga online i recollir-les en el centre, a més d’accés obert a la zona City Garden per aquells que vulguin preparar el seu jardí o terrassa, ara que el bon temps ha arribat”.

Tots els establiments han implantat “exigents mesures de seguretat per a assegurar en tot moment el benestar dels clients i dels seus empleats”. A més fan un rigorós control d’aforament per mantenir la distància de dos metresentre persones i a l’entrada  proporcionen guants i gel desinfectant de mans. També es pot trobar gel en diversos punts de la botiga, i tot el personal està degudament protegit amb màscares, guants i pantalles facials. S’han instal·lat mampares de metacrilat en diferents zones i en les caixes, on també s’ha senyalitzat la manera de fer cua per a mantenir la distància de seguretat. S’ha incrementat la freqüència de neteja i desinfecció de totes les àrees, i els objectes d’ús freqüent, com a carros i cistelles, es desinfecten de manera contínua.

BAUHAUS recorda als seus clients “l’ús obligatori de màscara” i recomana “evitar pagar en efectiu, sempre que sigui possible, i seguir les instruccions del personal de botiga, que ha estat format per a complir les noves mesures”.