Bauhaus Gavà, una empresa amb responsabilitat social
Badia durant la seva visita a Bauhaus

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest dilluns Bauhaus, una gran superfície dedicada a la comercialització i distribució de productes de bricolatge i construcció, i amb seu al Centre Comercial Barnasud des de fa 30 anys.

La botiga dona feina a 62 persones i segons explica el seu director, Ricardo López, “més del 90% de persones que treballen aquí viuen a la ciutat o a l’entorn, perquè per a nosaltres és important crear ocupació a la zona”. També posa en valor “el compromís social de la marca amb les polítiques de contractació, ja que tenim en compte a persones en risc d’exclusió o que pateixen cert grau de discapacitat. També cal destacar que donem l’oportunitat de fer les pràctiques a nois i noies que estudien l’FP Dual”.

Badia conversant amb alumnat en pràctiques

Gemma Badia ha volgut “agrair i posar en valor aquesta filosofia de negoci i la ferma implicació que Bauhaus té amb Gavà i que es completa amb una recent donació de mobiliari de jardí per al casal municipal de la Torre Lluc que anirà molt bé per habilitar i dignificar la zona exterior que hi ha al darrere de l’edifici”.

La política d’empresa de Bauhaus també presenta una vessant solidària amb donatius a diferents ONG’s quan hi ha emergències humanitàries. Així, recentment han enviat a la població afectada pels sismes de Túrquia 3 camions amb roba, mantes, aliments, escalfadors i llums i han recaptat subministraments d’ajuda per valor de 100.000€ i tenen un comboi d’ajuda llest per transportar directament a la zona articles com a generadors d’energia, escalfadors i altres màquines.