BAUHAUS promou la utilització de panells solars
BAUHAUS promou la utilització de panells solars

Les botigues BAUHAUS, que compten amb un establiment al centre comercial Barnasud de Gavà,i EDP, líder mundial d’energies renovables, han signat un acord de col·laboració per a comercialitzar instal·lacions fotovoltaiques a les botigues de la companyia.

Així, a través de les seves onze botigues físiques al país, del canal en línia i del canal telefònic, ofereixen aquesta solució per a impulsar l’autoconsum solar, així com per a fomentar l’estalvi energètic, l’eficiència, la sostenibilitat i acostar a les persones l’energia il·limitada del sol d’una forma senzilla, personalitzada i econòmica.

La contractació dels productes d’autoconsum solar ja pot realitzar-se a les botigues de BAUHAUS a Espanya, on els seus especialistes assessoren els clients sobre els productes i serveis d’EDP que millor s’adapten a les seves necessitats i al seu perfil de consum energètic.

Una vegada formalitzada la contractació de la instal·lació, la companyia energètica s’encarregarà de sol·licitar per compte del client tots els permisos administratius necessaris per a realitzar la instal·lació en la seva llar. Igualment, EDP acompanyarà al client en tot moment perquè aquest obtingui el màxim nivell de rendiment de la seva instal·lació solar i obtingui un estalvi significatiu en la seva factura de la llum.

Els clients també tenen a la seva disposició un servei de manteniment de la instal·lació, així com una aplicació per al monitoratge i gestió en temps real d’aquesta. Aquesta solució els permetrà conèixer la producció dels seus panells fotovoltaics on i quan vulguin, a través del seu telèfon mòbil. D’igual manera, poden conèixer detalladament l’energia generada pels seus panells solars i el consum que tenen en la seva llar procedent de la xarxa elèctrica.

A través d’aquest acord, BAUHAUS mostra el seu compromís “amb l’agenda 2030” en posar a la disposició dels seus clients solucionis que afavoreixen l’estalvi energètic i la cura del medi ambient.

L’energia solar és una de les solucions energètiques amb major potencial d’estalvi. Una família que resideixi en un habitatge unifamiliar pot estalviar més de 600 € a l’any. A més, és sostenible i respecta el medi ambient, evitant l’emissió de més de 1.500 kg.