Bellvitge amplia horari de visites en àrees no covid
Hospital de Bellvitge

La progressiva millora de la situació epidemiològica  i el descens del nombre d’ingressos per covid han permès augmentar, a partir d’aquest dilluns, 28 de febrer, la franja horària perquè els pacients de l’Hospital de Bellvitge puguin rebre la visita d’un acompanyant durant l’ingrés.

D’aquesta forma, l’horari de visites s’amplia tres hores i queda establert de 13 a 18 hores cada dia, de dilluns a diumenge.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta CUIDA’m i dels menors d’edat.

A la Unitat de Cures Intensives l’horari de visites serà de 13.30  a 15 hores, tot i que en casos excepcionals i de forma pactada entre l’equip mèdic i les famílies es podrà flexibilitzar aquest horari.

A les unitats de semicrítics, ara per ara es manté l’horari de 13 a 15 hores, per a només una persona, i en la Reanimació Postquirúrgica (RPQ) l’horari d’accés del familiar/acompanyant serà de 19 a 20 hores. D’altra banda, l’accés d’un acompanyant a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes), Gabinets i Urgències es mantindrà com fins ara.

A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.