Bellvitge obté el premi Top20 en ronyó i vies urinàries
Bellvitge obté el premi Top20 en ronyó i vies urinàries

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat amb el premi Top20 en l’Àrea de Ronyó i Vies Urinàries, en el marc dels premis del Programa Top20, organitzats per la consultora IQVIA, que es van lliurar ahir dimarts a Madrid.

En aquests mateixos premis, l’Hospital Universitari de Bellvitge també va ser finalista a la millor gestió hospitalària global.

El guardó obtingut va ser concedit pels alts estàndards d’activitat i qualitat de les àrees de nefrologia mèdica i de cirurgia urològica de l’hospital, uns nivells aconseguits gràcies l’excel·lent treball liderat pels equips mèdic i d’infermeria del Servei d’Urologia i el Servei de Nefrologia.

Entre els aspectes altament valorats hi ha hagut la complexitat dels procediments quirúrgics, com els trasplantaments renals, l’extensió de la cirurgia robòtica i d’altres procediments mínimament invasius, els bons resultats quant a estada mitjana i complicacions postquirúrgiques o la promoció la diàlisi a domicili amb els conseqüents avantatges en qualitat de vida i eliminació de desplaçament innecessaris, entre d’altres aspectes.

El programa de reconeixements IQVIA Top20 Hospitals està basat en indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de forma habitual, i aquest any hi han participat 151 hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.