Beneficis dels olis essencials

La biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, acull aquest dimarts un taller d’olis essencials terapèutics. Es tracta d’una activitat gratuïta, que començarà a les 18 hores, i on l’entesa en la matèria Doris Pascual ensenyarà com usar aquests productes naturals en el dia a dia.

Doris Pascual explica que, “cada vegada són més les persones que busquen cuidar-se de manera més sana amb productes lliures de tòxics sense efectes secundaris i efectius”. Pascual recorda que va descobrir aquest món a través de l’adquisició d’un kit d’aromateràpia. Amb el difusor va veure que “tota la família es relaxava i en notava els efectes positius, raó per la qual vaig decidir seguir investigant sobre la possibilitat de fer-ne altres usos. Ara n’empro per a finalitats cosmètiques, farmacològiques per alleugerir dolors i, fins i tot, com a detergent”. També afirma que els seus efectes “resulten molt beneficiosos per a mascotes i plantes”.

Doris Pascual treballa amb olis 100% naturals, íntegres i purs. No tractats amb pesticides i que han estat destil·lats correctament en càmeres d’acer inoxidable per evitar tòxics en el procés de destil·lació i no tenen afegits olis vegetals o imitacions sintètiques.

Pascual també treballa amb àmplia línia de productes per a la higiene personal, , la pràctica de l’esport i complements nutricionals.