videojocs

Els infants amants dels videojocs tenen l’oportunitat d’assistir, junt amb les seves famílies, a un taller familiar per a jugar-hi amb una altra mirada. Sota el títol “Ficció en joc”, es faran tres sessions els dissabtes 18 i 25 de novembre, i 13 de gener, a les 12 hores. Els destinataris són famílies amb infants a partir de 7 anys, que jugaran plegades als jocs “Chuchel”, “Hidden Folks” i “Windosill”.

“Chuchel” és un joc còmic d’aventura que té com a protagonista a una criatura peluda amb la missió de recuperar una cirera robada per un gegant a través de nombrosos trencaclosques i desafiaments. Tot amb l’ajut del seu millor amic, enemic i mascota Kekel, que l’ajuda o el dificulta en el camí.

A “Hidden Folks” el jugador o jugadora ha de buscar persones, animals i objectes ocults en paisatges en miniatura. Un llistat d’objectius mostra el que s’ha de trobar i, tocant-hi a sobre, s’obté una pista per trobar suficients elements i així desbloquejar la següent àrea.

A la tercera sessió es jugarà a “Windosill”, on s’ha de guiar un petit camió de joguina per un món misteriós i lúdic. El jugador o jugadora ha de resoldre trencaclosques de lògica per avançar per onze sales successives. Tot a la pantalla és interactiu: s’experimenta amb els objectes ambientals de cada habitació per trobar un cub ocult, que obre la porta al següent nivell.

El taller “Ficció en joc” té places limitades. Per participar-hi cal inscripció prèvia a través del telèfon 93 263 92 30.

viedeojocs