Bicicletada a la platja 20202020

L’activitat, de caire familiar, presenta un itinerari de 14 quilòmetres, des del centre fins la platja

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza per al proper diumenge, 1 de mar, la tradicional bicicletada a la platja. L’activitat, de caire familiar és oberta a tothom i presenta un itinerari de 14 quilòmetres, 7 d’anada i 7 de tornada dedel centre de la ciutat

Recorregut

La sortida es farà a les 9 del matí des de davant de la seu de l’UME, al carrer Salvador Lluch, 6 i passarà pel carrer Salamanca, l’avinguda de Bertran Güell, l’avinguda del Mar, el camí agrícola de les Parets fins a la Murtra, es va creuar l’autovia pel pont del costat de la Murtra i es va enfilar l’avinguda Europa i el carrer de Sitges fins a la platja, on es va compartir l’esperat esmorzar col·lectiu amb entrepans de xistorra, bacó, formatge i begudes i cafès. Després de l’esmorzar i abans de la tornada, es farà el tradicional sorteig de productes relacionats amb la bicicleta.El grup, va estar protegit, tot moment, per la Policia Municipal.

La tornada a Gavà pel carril bici va passar per l’avinguda de Bertran Güell i l’avinguda del Mar fins a entrar al nucli urbà on es va fer un petit recorregut pel carrer Fortià Casanovas, la plaça de l’Església, el carrer Lluís Dalmau, el carrer Montserrat i el carrer del Centre fins al Parc de la Torre Lluc.

Per les a les previsions d’avituallament, la organització demana que els truquis i els diguis quants vindran. Horari de l’UME: dimecres i divendres, de 19.00 a 21.00 hores, al telèfon 936620124.

PUBLICITAT