La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) organitza el diumenge, 3 de març, una bicicletada a la platja. L’activitat la fan des de ja fa molts anys per celebrar els successius aniversaris de l’entitat, i de fet aquesta és només de les diverses propostes que preparen amb motiu dels 61 anys de vida d’aquesta associació muntanyenca.

Des de l’entitat concreten que la intenció és “sortir de la seu de l’agrupació, al carrer Salvador Lluch, a les 9 del matí i tornar cap a la una del migdia. A partir d’aquí es  baixarà per l’avinguda Bertran i Güell acompanyats per la Policia Local fins Can Torelló, ja que com que la previsió és d’uns 100 assistents som molts ciclistes i hem d’ocupar tant el carril bici com la calçada. Després ja agafem diversos camins agrícoles fins arribar a la platja, on farem un esmorzar popular. I finalment la tornada ja es fa tota sencera pel carril bici”.

El recorregut des del local de la UME fins a la platja “és d’uns 4 o 5 quilòmetres d’anada i el mateix de tornada, i habitualment triguem una hora en fer la distància”. L’activitat està oberta a tothom, siguin o no siguin socis de la UME, però cal inscripció prèvia demanant-la a l’adreça de correu electrònic umesecretaria@gmail.com.