blog-cuina-221014

blog-cuina-221014Vilchez durant la presentació del blog.

El xef gavanenc José Antonio Vilchez presenta el seu blog

La pàgina vol ser un espai on amants de la bona cuina podran trobar idees i receptes per donar-li als plats de cada dia a dia un toc gourmet

El xef del restaurant Tasta’mm de Gavà, José Antonio Vilchez, ha posat enmaxa un blog d cuina http://byvilchef.wordpress.com/a través del qual dona a conèixer les seves idees, inquietuds i diferents trucs que es poden aplicar a casa. Vilchez manifesta que “el blog neix amb la voluntat d’explicar les meves experiències, compartir la meva visió de la gastronomia i ajudar als amants de la bona cuina a incorporar tècniques i combinacions de sabors als seus plats de cada dia” i afegeix que també vol “compartir les meves creacions innovadores perquè crec que poden ser interessants. Faré receptes saludables amb un toc refinat i divertit per a tots els públics”.

 

A través del blog el xef local es planteja precisament conscienciar que “menjar de forma saludable, divertida i a preus assequibles és possible”.

 

Al blog també hi ha un apartat on es donen petites informacions sobre gastronomia: esdeveniments i notícies

 

A les diferents seccions que es poden trobar actualment a la pàgina s’aniran incorporant d’altres. “Vull una publicació activa, viva i oberta a suggeriments. Per això espero l’opinió de totes aquelles persones que visiteu el blog i vulgueu compartir amb mi les vostres idees culinàries”, ha afegit Vilchez.