Blowing arriba divendres a Gavà
Blowing arriba divendres a Gavà.

La companyia de dansa Múcab Dans porta aquest divendres a Gavà “Blowing”, un espectacle visual, innovador i poètic de dansa, música en directe i interacció multimèdia, dirigit a tots públics

Sinopsis

Ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents; bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó.

Desitgem moltes coses, en molts moments la nostra vida, però̀.. on van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possible?

A ‘Blowing’ viurem el viatge d’una petita espora que té una missió, complir el desig de la Yuri. Un viatge a través del vent, ple d’aventures i situacions en les què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes.. o no!

Un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

Múcab Dans

Múcab Dans és una companyia de dansa, amb base entre Barcelona i Girona, que neix amb la idea de crear espectacles pluridisciplinars, tot barrejant les arts escèniques i visuals, per trobar un llenguatge propi en els seus treballs amb l’objectiu de fer arribar, al públic general, el llenguatge del moviment.

Plantegen les seves creacions tenint en compte la sensibilitat i experiència del públic general para apropar-lo a una disciplina artística, la dansa, sentida llunyana moltes vegades per ell.

Treballen amb les noves tecnologies i la multimèdia com element escenogràfic interactiu, sense abusar-ne, per donar una nova dimensió escènica, sempre al servei de la dramatúrgia i la coreografia, en la recerca d’una nova visió de la dansa i en la manera d’explicar coses.

La funció, que tindrà lloc a l’Espai Maragall de Gavà, començarà a les 21 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i de 6 per als membres del Club Maragall.