Bombai encomana el seu bon rotllo

La Plaça de Francesc Macià de Gavà es va omplir, la passada nit, d’energia i bones vibracions amb l’actuació del grup Bombai, el concert estrella de la Festa Major de Sant Pere. El grup valencià va fer aixecar el públic de la cadira amb les seve cançons més conegudes.

Entre les peces més aclamades el seu single “Solo si es contigo”, la cançó que els va donar a conèixer, un tema fresc i positiu amb un so pop-rock i un toc reggae molt cuidat

Bombai són Javi (Veu), Vicente (Guitarra Elèctrica) i Ramón (Guitarra Acústica), tres amics amb molta passió i anys de música a la seva esquena que es van ajuntar per composar cançons amb la idea de formar un grup que reflectís els seus gustos i influències, les quals van des del pop-rock fins al reggae o música més independent. Els seus temes desprenen alegria i il·lusió.

Els projectes musicals i audiovisuals en els quals treballa el grup actualment van lligats a uns valors determinats. Bombai usa la música com a vehicle conductor d’un missatge que busca fer millor el món en el qual vivim.