C.F. Gavà
Onze titular del Gavà que va sortir a jugar en el camp de l'Andorra (foto: www.cgfava.cat)

El C.F. Gavà va tornar a repetir la mateixa història aquest cap de setmana en el terreny de joc de l’Andorra. Els jugadors entrenats per José Manuel Serrano fan un bon partit a tots els nivells, en cap moment van ser inferiors als andorrans, però arriba el moment de finalitzar i les errades i les imprecisions fan que no es marqui ni un sol gol. Els del país veí van tenir prou amb una oportunitat a les acaballes del partit per ficar l’únic gol del partit i retenir els tres punts a casa.

Serrano es lamenta de que “el futbol està sent molt cruel amb nosaltres, vam generar ocasions, vam fer un pal i vam tenir oportunitats per com a mínim fer un gol, i cada vegada que ens equivoquem, per petita que sigui l’errada, ens penalitzen amb un gol”. El tècnic gavanenc admet que “la situació és repetitiva però és el que hi ha, seguim arribant, seguim xutant, però no acabem de fer gol, i la setmana que fem un gol empatem”.

Serrano posa de manifest que l’equip “no està sent inferior als rivals, el que ens està passant és que no estem guanyant els partits i això al final ens està condicionant molt a la classificació”. Tot i aquest escenari advers, l’entrenador gavanenc creu que “el joc de l’equip no està afectat, no vam fer el nostre millor partit però l’equip va estar molt bé, els jugadors molt ben col·locats, de fet a la segona part ells pràcticament no van xutar i nosaltres teníem el partit controlat, arribàvem a l’àrea i semblava que si no fèiem un gol al menys empataríem”.

Serrano no sap quins són els motius pels quals el Gavà no pot ficar un gol, però sí que te clar que “l’únic que podem controlar és el treball, és intentar millorar-lo, posar molts més escenaris d’aquest tipus, donar tranquil·litat per tal que la pressió en aquest sentit no afecti, i això és l’únic que jo puc controlar perquè qualitat n’hi ha, es tracta només d’empènyer la pilota a l’àrea petita i aquests jugadors estan preparats per això”.

Amb aquesta nova derrota el Gavà no es mou de la dissetena plaça, la penúltima del Grup 2 de Primera Catalana, i només suma vuit punts en 13 jornades.