C.F. Gavà
Victòria del C.F. Gavà contra l’EFAC Almacelles (2-1) (Foto: www.cfgava.cat)

El C.F. Gavà ha aconseguit el que venia acariciant des de feia setmanes però mai aconseguia: una victòria. Ha estat a casa, a la Bòbila, davant la seva afició, guanyant 2 a 1 a l’EFAC Almacelles. D’aquest manera, els homes entrenats per José Manuel Serrano pugen una posició en la classificació del Grup 2 de Primera Catalana: ara són setzens amb 19 punts, a 4 de la salvació.

La victòria arriba en un moment crític perquè el calendari portarà les dues properes setmanes al Gavà a enfrontar-se a rivals directes per la permanència: el proper cap de setmana contra el Cambrils, equip amb el que el Gavà està empatat a punts i que ocupa la dissetena plaça només pel goal average; i després rebran a casa al Balaguer, cuer de la taula amb 14 punts.

La victòria, per tant, és una injecció de moral “que arriba en el moment que ha d’arribar perquè la competició ens ha permès que, fins i tot punxant, estiguem sempre a prop de sortir del descens, ja ens hauria agradat que arribés abans però crec que ha arribat en un moment en el que encara tenim moltes opcions de sortir d’aquests llocs, i jo estic segur que amb el joc que estem fent sortirem d’allà baix”.

Respecte al partit, Serrano ha destacat que “no ens van fer pràcticament ocasions de gol, vam fer un partit agressiu i arribàvem bé, quan sortíem fèiem molt de mal, vam defensar bé i no ens van generar ocasions de gol”. El tècnic gavanenc creu que “possiblement la diferència va estar en què vam estar molt, però molt ficats en els moments en que havíem de defensar, va ser un esforç bestial”.