C.F. Gavà
El C.F. Gavà acaba guanyant a El Catllar en un partit embogit (4-3) (Foto: www.cfgava.cat)

El C.F. Gavà va aconseguir ahir una treballada victòria contra el C.E. El Catllar per 4 gols a 3. Tot i que la primera part va acabar amb un 1-0 en el marcador i va ser relativament plàcida pels gavanencs, a la segona tot es va embogir i els visitants, molt innocents en el primer temps, van sortir a per totes i van plantar cara a un Gavà que va veure com dues vegades els hi igualaven l’avantatge aconseguit. Tot va acabar amb un 4-3 que, tot i que evidencia un treball esforçat en atac, descompensa per les mancances exhibides en defensa.

José Manuel Serrano, tècnic del Gavà, ho té però molt clar: “En tot moment vam tenir el control del joc i vam fer ocasions de gols, sí que és veritat que ells van arribar però al final els gols van venir gairebé sempre d’errors nostres, la clau és que nosaltres vam generar moltes ocasions i al mateix temps vam tenir efectivitat i per això vam acabar guanyant, el dia que no tens efectivitat, com també concedim alguna oportunitat, llavors és més difícil guanyar”.

És aquesta una victòria important perquè serveix per trencar una dinàmica de dues derrotes seguides, una davant el Vista Alegre i l’altra contra el Valls. Tot i això, “no estàvem afectats per les dues derrotes, és clar que no ens agrada perdre però sabem que sempre no es pot guanyar i que la competició és molt complicada, el que havíem fet és molt bo i de fet vam estar a punt de guanyar els dos partits que vam perdre, així que avui tocava sortir amb la tranquil·litat d’intentar guanyar però sense pressió”. El tècnic gavanenc destaca en aquest sentit que “psicològicament aquest grup és molt fort i, com que l’any passat ja vam tenir molt d’això, sabem perfectament com gestionar aquest tipus de coses”.

El Gavà es situa amb aquest resultat com a tercer classificat en el Grup 2 de Primera Catalana amb 23 punts, dos menys que el Santboià, segon classificat, i vuit menys que el líder, la Montañesa.