C.F. Gavà
Estadi La Bòbila de Gavà on es disputarà el partit

El C.F. Gavà arrenca la temporada en el Grup 2 de Primera Catalana amb un complicat xoc a casa contra el C.F. Montañesa. Tal i com ha reconegut l’entrenador gavanenc, José Manuel Serrano, “és un equip fet per pujar a Tercera Divisió i per tant serà un partit dur, molt dur”.

De fet, el tècnic adverteix que l’inici de temporada “serà molt complicat perquè després de la Montañesa jugarem contra Manresa i Júpiter, que són alguns dels aspirants a pujar a de categoria”.

El C.F. Montañesa juga en el seu camp “habitualment de manera bastant directa, amb segones jugades, amb molta força i molta pressió, i no preveiem que a fora canviïn molt aquest estil de joc amb pilota directa i sobretot amb estratègia a pilota aturada”. Serrano té clar, doncs, que el rival “és una roca que ens va a costar molt, que se’ns tancaran molt bé al darrere, que com ens equivoquem ens sorprendran, i que després a pilota aturada i amb segones jugades ho passarem malament si no estem vius”.

Serrano haurà de comptar amb la baixa de Miqui, que es va lesionar diumenge passat en el darrer partit de pretemporada contra el Montcada, i que encara està a l’espera de resultats per conèixer l’abast d’aquesta lesió. En canvi, qui s’ha incorporat definitivament a la disciplina blaugrana és Matías Rubio, que ha entrenat amb l’equip aquest estiu i va debutar precisament en el partit davant del Montcada, sembla que convencent del tot a Serrano.

El partit entre el Gavà i la Montañesa es jugarà el dissabte, 1 de setembre, a partir de les 19:00h., a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.