C.F. Gavà
José Manuel Serrano, entrenador del C.F. Gavà

El C.F. Gavà es desplaçarà el proper diumenge fins el terreny de joc del C.E. Júpiter per disputar el partit corresponent a la vintena jornada de la lliga 2018/2019. Els blaugrana són penúltims amb 15 punts i els barcelonins ocupen la desena plaça del Grup 2 de Primera Catalana amb 22 punts. El Gavà anirà a intentar fer bo amb una victòria l’empat a 1 gol que va deixar com a resultat l’enfrontament de la primera volta entre els dos equips.

José Manuel Serrano, entrenador del Gavà, ha explicat però que el Júpiter ha canviat molt des del partit de la primera volta ja que “fa unes setmanes van canviar el míster i ara és un equip més vertical, més directe, més rocós, que es fan molt forts a casa seva i de fet des de que tenen aquest nou entrenador només han perdut un partit, així que tocarà estar atents a les segones jugades i a aquest tipus de joc més vertical, i lògicament també haurem d’estar més afortunats en l’atac”.

L’entrenador gavanenc adverteix que “estem en una situació en la que cada setmana hem de sumar de tres en tres, no estem molt lluny de la salvació i sabem que fent dues victòries i amb una ratxa bona podem sortir, així que estem en el camí de joc i anem al camp del Júpiter a guanyar sabent que tots els rivals són molt complicats, per tant tocarà treballar bé i dur”.

El partit entre el Club Esportiu Júpiter i el Club de Fútbol Gavà es disputarà el diumenge, 3 de febrer, a partir de les 12 del migdia, al Centre Esportiu Municipal Júpiter de Barcelona.