C.F. Gavà
El C.F. Gavà es desplaça al camp de la U.E. Sant Ildefons (Foto: www.uesantildefons.com)

El C.F. Gavà comença l’any 2019 viatjant al camp de la U.E. Sant Ildefons en el partit corresponent a la dissetena jornada, la darrera de la primera volta del campionat en el Grup 2 de Primera Catalana. El Club de Futbol Gavà ocupa actualment la penúltima posició a la taula, la dissetena, amb 11 punts, mentre que la Unificació Esportiva Sant Ildefons és a la tretzena plaça amb 17 punts.

Segons ens ha explicat l’entrenador del Gavà, José Manuel Serrano, el filial del Real Madrid “és un equip que controla molt bé la pilota, els jugadors es coneixen molt bé perquè porten molts anys junts amb el mateix entrenador, i al seu camp és un equip que proposa, que li agrada jugar i sobretot pressionar molt a dalt”. Serrano admet, doncs, que “serà un partit molt complicat perquè no és gens fàcils treure punts de Sant Ildefons”.

Els jugadors blaugrana “estan molt bé d’ànims”, segons Serrano, encara que “lògicament ens afecta la posició a la classificació, però veiem que les coses les estem fent molt bé, i com que evidentment si no guanyem és per culpa nostra , el que fem és intentar corregir els problemes que tenim i tirar cap endavant amb tot el que podem”. El tècnic gavanenc està, de moment, força satisfet amb els rendiment dels jugadors: “La veritat és que l’equip ha començat l’any amb moltes ganes i els entrenaments estan anant força bé”.

Pel partit contra Sant Ildefons Serrano no podrà comptar ni amb Espi, sancionat per acumulació d’amonestacions, ni segurament amb Junior, pendent d’arribar de França, tot i que si finalment arribés abans del partit el tècnic amb tota probabilitat el ficaria dins de l’autocar. Qui ja té l’alta, en canvi, és Rubén, que ja està recuperat de la seva lesió i està integrat en la disciplina de l’equip.

El partit entre la U.E. Sant Ildefons i el C.F. Gavà es disputarà diumenge, 13 de gener, a partir de les 12 del migdia, al Camp de Futbol Municipal de Sant Ildefons.