C.F. Gavà
El Gavà va empatar a 2 en el camp del Viladecans (foto: www.cfgava.cat)

Derbi emocionant el que ahir van disputar a la veïna ciutat la U.D. Viladecans i el C.F. Gavà. L’empat final a dos gols no acaba de satisfer, però, a cap dels dos equips.

Als gavanencs perquè al principi de la primera part van establir un 0 a 2 que al final es va transformar en empat a dos, i els dos punts que es van quedar a Viladecans saben molt de greu tenint en compte la situació a la classificació. Als viladecanencs perquè la seva heroica remuntada semblava que podia culminar en victòria, i potser així hauria estat si haguessin disposat de més minuts.

Segons José Manuel Serrano, tècnic del Gavà, “sembla que sumar un punt en el camp del Viladecans a priori sigui bo, però després del que es va veure em vaig una altra vegada decebut per haver perdut l’avantatge de 0 a 2 com ens va passar amb el Borges Blanques”. El derbi va ser “emocionant de principi a fi, però al final cap dels dos equips va quedar content amb el seu punt”.

L’entrenador gavanenc posa en valor que “hem solucionat una mica el problema de gol que teníem, i en aquest sentit les dues darreres setmanes hem fet dos gols que és una cosa que no fèiem fins ara, però curiosament no hem pogut mantenir l’avantatge de dos gols i ens han empatat, que dues setmanes seguides et remuntin un avantatge de dos gols no és bo, són quatre punts que ens haurien anat molt bé”.

L’empat a 2 amb el Viladecans deixa al Gavà una setmana més en l’antepenúltima plaça del Grup 2 de Primera Catalana, la dissetena, empatat a 10 punts amb el Balaguer, que és el cuer de la classificació.