C.F. Gavà
Alineació titular del C.F. Gavà en la Jornada 1 (Foto: www.cfgava.cat)

El C.F. Gavà va debutar el passat cap de setmana en la lliga 2019-2020 de Primera Catalana amb una victòria a domicili contra l’Atlètic Sant Just per zero gols a 1. “Començar guanyant sempre és positiu”, explica l’entrenador gavanenc, José Manuel Serrano, que afegeix que d’aquesta manera “s’aconsegueix una mica de tranquil·litat”.

El partit, segons Serrano, va ser “el típic de les primeres jornades, amb nervis que ens van fer estar una mica erràtics en determinades situacions que li van donar al rival una mica de vida i li van fer generar ocasions de gol molt clares”.

El Gavà, doncs, “no va tenir molt control però no tant per les imprecisions com pel tipus de joc del rival, amb la pressió molt alta que feia que cada vegada que superàvem aquesta pressió pràcticament ja estàvem atacant, va ser un partit no de control sinó més aviat d’intensitat i de moltes anades i tornades, és un joc que no ens afavoreix molt però el rival obligava a això per la seva forma de jugar”.

Serrano vol deixar clar que, tot i el dolent inici de temporada de l’any passat, enguany no hi ha cap tipus de pressió en aquest sentit: “No hi ha cap pressió, mal aniríem si hi hagués a l’inici de la lliga perquè els resultats d’aquesta jornada no són en cap cas definitius, però guanyar sempre és millor i més tenint en compte com vam començar l’any passat, això és el que volem evitar però tot i això no tenim cap pressió per guanyar”.

Amb els resultats d’aquesta primera jornada el Gavà ha quedat ubicat a la cinquena posició del Grup 2, tot just al costat dels altres cinc equips que han aconseguit guanyar els seus respectius compromisos. El primer líder de la temporada és la Montañesa, que va guanyar per 5 gols a 0 al Sant Ildefons.