C.F. Gavà
El C.F. Gavà guanya 0-2 el derbi contra la U.D. Viladecans (Foto: http://cfgava.blogspot.com/)

El C.F. Gavà va aconseguir ahir emportar-se els tres punts en joc en el derbi contra la Unión Deportiva Viladecans amb el resultat final de 0 gols a 2. El partit significava la represa de la competició pels gavanencs, que no jugaven cap partit des del passat 11 d’octubre de 2020. Era la jornada 2 de la Primera Fase al Subgrup 2.A de Primera Catalana. Després, la competició es va aturar a causa de les restriccions per la pandèmia, i tot just es va tornar a engegar el passat 28 de febrer, tot i que el Gavà no va jugar ni aquell cap de setmana ni el del 7 de març.

Jorge Sánchez, entrenador dels blaugrana, ha destacat en aquest sentit que, “tenint en compte que portem cinc mesos sense competir, i amb una preparació de només una setmana i cinc entrenaments, l’equip va estar a un molt bon nivell”. Sánchez creu que aquests cinc mesos “ens han afectat sobretot a nivell de motivació, perquè hem hagut de començar a entrenar i para d’entrenar diverses vegades a causa de les restriccions per la pandèmia, però ara l’equip es troba molt motivat una vegada controlats els nervis lògics provocats per aquesta situació. La veritat és que ens fa molta il·lusió tornar a jugar i ho hem agafat amb moltes ganes”.

El Viladecans “ens va fer treballar moltíssim, ens va pressionar molt a dins de l’àrea amb corners i centrades, però vam saber defensar bé la nostra àrea”. El míster dóna una importància cabdal als primers tres minuts del partit ja que “ens xiulen un penal en contra que atura Pacheco i tot just després fiquem el primer gol, és una circumstància que es va donar només començar el partit i que vam saber aprofitar”.

Sánchez ha destacat que “l’equip va estar encertat en les oportunitats que va haver al llarg de tot el partit”, i a més “vam fer els canvis que teníem en ment i ens van donar bons resultats”. La valoració del tècnic és, doncs, molt positiva atès que “el partit va ser dur, va ser molt exigent en tasques defensives, i el resultat és per nosaltres molt important perquè són tres punts molt valuosos i molt difícils d’aconseguir en el camp d’un dels equips més forts de la competició”.

El partit contra el Viladecans es va jugar sense públic, i Sánchez ha volgut destacar en aquest aspecte que “el tracte del Viladecans va ser exquisit i vam tenir tot tipus de comoditats tenint en compte les restriccions de la pandèmia”.

De fet, el partit del proper cap de setmana que el Gavà jugarà a La Bòbila contra l’Ascó serà el primer que, en principi, es podrà jugar amb públic, amb una limitació del 50% de l’aforament. Serà una oportunitat pels gavanencs per apropar-se al liderat del grup, ja que la victòria contra el Viladecans els ha deixat segons a la taula amb 6 punts, a 4 dels 10 que té el líder, el Vilanova. Però compte, que els gavanencs tenen un partit menys que els de Garraf i un altre més encara per disputar.